Intervjui

Video intervju: Khalia

todayFebruary 20, 2022 10

Background
share close

Uz malo sreće imali smo priliku da razgovaramo sa fascinantnom osobom i umjetnicom, Khaliom.

I zaista sam se spremio, pročitao ono što je na internetu dostupno o Khaliji, o njenoj biografiji, poslušao intervjue. Ali nisam bio spreman na njenu pojavu, prijatan ton, prizemnost i tu neku razdraganost uz nevjerovatan osmjeh.

I kada se zaokruži čitava slika, ostavlja se utisak da se zaista radi o velikom imenu koje će da ispliva na sami vrh dancehall i reggae muzike. 

U trideseto minutnom intervjuu možete čuti o životu Khalie, usponu karijere, interesantnom upoznavanju sa super zvijezdom Shaggy-jem, perspektivi žena u rege muzici, budućim projektima i još mnogo toga. 

Gost: Khalia

Voditelj: Mirsad Brkic (Jah Tooth)

Written by: reggaeneracija

Rate it

Previous post

Balkanski Rege

Gost emisije: Dimitrije Smiljković poznatiji kao Ruffneck Smille

Otkako smo u web formatu ovo će biti prvi put da ugostimo nekog DJ-a. A postoji i određena simpatija ka životnoj priči Dimitrija Smiljkovića pored muzičkog odabira koji je usaglašen sa programom radija Regganeracije.Dimitirije odnosno DJ Ruffneck Smille rođen je u Njemačkoj dok korijenje vuče sa ovih prostora - bivše Jugoslavije odnosno današnje Srbije. Akcenat stavljamo na bivšu Jugoslaviju jer od 1985 godine, Ruffneck Smile nije nijednom posjetio mjesto svojih […]

todayNovember 25, 2021 31

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.


0%