Novosti

Novi video: Black Am I ft. Kabaka Pyramid – Jah In My Corner

todayFebruary 21, 2022 13 1

Background
share close

Iz kuhinje Damian Marlija “Ghetto Youths International” nova poslastica “Jah in My Corner”. Izvođač je Black Am I u kolaboraciji sa Kabaka Pyramid. 

Nema nikakve dvojbe da Damian Marli vidi veliki potencijal i talenat u mladom izvođaču Black Am I. Nedugo nakon objave “Spliff Haffi Burn” izašla je numera “Jah in My Corner”. Obje su lagane i pjevljive numere sa akcentom na produkciju.

U ovoj numeri Black Am I i Kabaka Pyramid pjevaju o Bogu koji je sveprisutan u njihovom “uglu” i štiti ih od neprijatelja. Ono što se da primjetiti jeste Black Am I-ova posvećenost rastafarijanskim vrijednostima, istoriji, i kulturi. Tako je objavio numeru “King of Kings” na dan rođenja etijopljanskoga kralja kraljeva Hajli Selasija prvog, te numeru “Samson Strength” po biblijskoj ličnosti Samsonu (asocijacija na dredove), kao i ritualnom konzumiranju marihuane kod Rastafarijanaca “Spliff Haffi Burn”. 

Pogledajte video i uživajte, ovaj mladi muzičar ima još mnogo toga da kaže na sve oskudnijoj reggae sceni. 

Written by: reggaeneracija

Rate it

Previous post

Khalia Interview

Intervjui

Video intervju: Khalia

Uz malo sreće imali smo priliku da razgovaramo sa fascinantnom osobom i umjetnicom, Khaliom.I zaista sam se spremio, pročitao ono što je na internetu dostupno o Khaliji, o njenoj biografiji, poslušao intervjue. Ali nisam bio spreman na njenu pojavu, prijatan ton, prizemnost i tu neku razdraganost uz nevjerovatan osmjeh.I kada se zaokruži čitava slika, ostavlja se utisak da se zaista radi o velikom imenu koje će da ispliva na sami vrh […]

todayFebruary 20, 2022 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.


0%