Novosti

Pura Vida pušta u prodaju ograničeno izdanje vinila (LP-a)

todayApril 30, 2020 8

Background
share close

Čitav svijet je u krizi jer je situacija sa COVID19 izolavala ljude, oduzela im slobodu, privilegiju da uživaju u muzičkim festivalima i … zagađivanju zemlje. Ali postoje oni koji nisu zagađivali zemlju, oni koji njeguju život i slave postojanje, oni koji žive čistim životom … na primjer, Pura Vida. Otkako su otkazani muzički festivali, emisije i muzički događaji, muzičari se oslanjaju na svoje fanove i ljubavi koju gaje prema njihovoj muzici.

Kako bi sačuvali svoju muziku, Pura Vida izdaje ograničeno izdanje vinila „Praying for the Angles“.

"Stajanje u mjestu pogoršava stvari, zato smo moj brat Bregt i ja odlučili objaviti posebnu seriju LP-a Vinyls Limited Edition 200 komada u vlastitom rukovodstvu.
Za direktnu kupovinu preko nas. "

Pura Vidino posljednje specijalno izdanje albuma u obliku ploče može se poručiti putem ovoga  LINK-a

Prenosimo Pura Vidin facebook post u cijelosti:

 

Gorka vremena …

Upravo je odlučeno da se svi veći festivali ne mogu nastaviti ovog ljeta … Razumijemo ovu situaciju, a i za nas je javno zdravstvo na prvom mjestu. Ipak je to za bend, kao i mene, gorka pilula koju trebamo progutati.

Mi gradimo svoje vlastite snove više od 10 godina, i to bez ikakve podrške. Moj brat Bregt Puraman i ja uvijek smo odabirali da krčimo svoj vlastiti put bez sponzora i / ili podrške vlade.

Već smo uspjeli doživjeti ludu turneju … Već smo upoznali dosta novih ljudi …. Uvijek smo bili u stanju odbraniti i prenijeti našu poruku ….Imamo tim umjetnika koji je uvijek tu ispred nas. Imamo naše fanove …

Stajanje u mjestu pogoršava stvari, zato smo moj brat Bregt i ja odlučili objaviti posebnu seriju LP-a Vinyls Limited Edition 200 komada u vlastitom rukovodstvu.
Za direktnu kupovinu preko nas. Možemo je dostaviti i poslati …

Karantinske sesije iz “Lost Ark” studija.

Nadamo se da možemo računati na vašu podršku. Pomozite mom bratu Bregtu, pomozimo mom bendu Pura Vida. Jednoga dana ćemo se vratiti da sviramo uživo u vašoj blizini,  biće to zora opet. Hvala vam na podršci.

I veliko poštovanje za moje junake Bregt Puraman, Boris, Bos, Xan, Pieter, Mathieu, Simon, Wouter i Christopher.

Budite na sigurnom i brinite o sebi i svojim najmilijima.

Pozdrav,

Maarten Rosa

Pura Vida menadžer”

Što se tiče nas iz Reggaeneracija tima, zahvalni smo im na muzici koju su pravili tokom godina i nadamo se da će sve ovo biti vrlo brzo iza nas. 

Autor: Jah Tooth

Written by: reggaeneracija

Rate it

Previous post

Novosti

“Bad Boy” novi video Johnny Osbourne-a i Evidence Music

Švajcarska diskografska kuća "Evidence Music" predstavila nam je, od 24. aprila, novi singl jamajkanskog veterana Johnnyja Osbourna pod nazivom "Bad Boy". Ova pjesma ima vrlo posebnu priču o kojoj ću vam pisati u ovom tekstu. Snimljena početkom 90-ih originalni bend numere „Bad Boy“ se izgubio. U istraživanju drugih projekata, tim Evidence Music naletio je nedovršeni projekat "Bad Boy" prošle godine u Portmoreu (Jamajka), u sjedištu diskografske kuće "Top Secret Music". […]

todayApril 30, 2020 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.


0%