Balkanski Rege

Novi video spot grupe “Ras McBean & Soulcraft”

todayJuly 7, 2018 5

Background
share close

Ras Mek Bin i Soulkraft objavili su svoj novi video pod nazivom “Give Thanks for Life” koji je premijerno objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Regevila. “Give Thanks for Life” je jedna od numera sa njihovog posljednjeg albuma “Reggae On A Mission” pod pokriviteljstvom izdavačke kuće “Ammonite Records”.
Ono što sa sigurnošću možemo da kažemo u vezi Soulcrafta jeste da se radi o jednom vrlo kvalitetnom sastavu koji je u koraku sa najvećim reggae bendovima današnjice. Od muzičkog aranžamana pa do produkcije jasno se vidi da se radi o prije svega iskusnom sastavu, i možemo očekivati samo kvalitet.

Video spot “Give Thanks for Life”:

Autor: Jah Tooth

Written by: reggaeneracija

Rate it

Previous post

Biografije

Harris Lloyd “B.B.” Seaton, nekada i sada

U posljednjih mjesec dana ostvarili smo kontakt sa mnogim izdavačkim kućama, u jednom od obraćanja javio nam se ni manje ni više nego Haris Lojd Seaton među kolegama poznat kao "Bibi". Kada razmjenjujete toliko mailova i ažurirate podatke, izgubite one finese zbog kojih ste zapravo i počeli da se bavite pisanjem o muzici. Tako da isprva ja nisam imao ideju s kime tačno pričam, najviše iz razloga što sam smetnuo […]

todayMarch 24, 2018 19

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.


0%