Novosti

Ken Boothe u Novembru objavljuje novi akustični album

todayNovember 13, 2017 3

Background
share close

Zajedno sa nekoliko drugih reggae veterana, jamajčanski vokal Ken Boothe bio je dio sastava na povratnom albumu “Inne de Yard The Soul of Jamaica”, objavljenog ranije ove godine. Njegova dva udjela na albumu – “Let Run Run Dry” i “Artibella” – bili su među najboljim numerama na albumu.

Ken Boothe se udružio sa Inna de Yardom za potpuno novi album punog duha koji je zakazan za 10. novembar. Prvi singl koji se nalazi na novom albumu je srdačno i dramatično izvođenje njegove pjesme “Speak Softly Love”, prvobitno objavljenog prije više od četiri decenije .

Na predstojećem albumu Ken Boothe reinterpretira neke od svojih najlepših pesama u akustičnom stilu, a ove nove verzije su snimljene na otvorenom na visinama Kingstona.

Written by: reggaeneracija

Rate it

Previous post

Biografije

Kako je “Niney” the Observer dobio nadimak

Vinston Holns, poznatiji pod pseudonimom "Niney" the Observer je producent i pjevač koji je imao ključnu ulogu sedamdesetih i osamdesetih kada je u pitanju produciranje i muzički inžinjering. Ono što je posebno interesantno jeste da je Vinston dobio nadimak po nesreći koja ga je zadesila u radionici gdje je ostao bez malog prsta. Taj poznati muški humor nije odmah evoluirao u Niney (aludirajući na broj prstiju, devetak), već je isprva nazvan "Little […]

todayNovember 12, 2017 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.


0%